In de pers

 Meer dan tweehonderd vrijwilligers hebben zondag de handen uit de mouwen gestoken om zwerfvuil te verzamelen in Sint-Pauwels. Er werden heel wat vuilniszakken gevuld.

Gepubliceerd op: 
zondag, maart 31, 2019

De nieuwe bestuursploeg van Sint-Gillis-Waas is maandag officieel voorgesteld. CD&V en Groen trekken voluit de kaart van verjonging en vernieuwing. Maaike De Rudder (25) wordt de jongste burgemeester van ons land. Daarnaast is er een grote stoelendans bij CD&V waarbij drie schepenen halfweg de legislatuur worden vervangen.

Gepubliceerd op: 
maandag, oktober 22, 2018

"Jongeren duwtje in de rug geven"

Gepubliceerd op: 
woensdag, maart 7, 2018

CD&V Sint-Gillis-Waas maakte tijdens zijn nieuwjaarsreceptie tien nieuwe namen bekend van kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Gepubliceerd op: 
donderdag, januari 25, 2018

Rondom volgt sedert altijd al het leven in uw gemeente of stad. Op 14 oktober 2018 bepalen de gemeenteraadsverkiezingen dat leven in de komende jaren. We helpen u om goed geïnformeerd in het stemhokje te komen en vragen een jaar lang belangrijke lokale spelers naar hun inzichten.

Gepubliceerd op: 
woensdag, december 13, 2017

 Voor de infoavond over een mogelijke heropstart van jeugdhuis Den Biel daagde een tiental geïnteresseerde jongeren op. Samen gaan ze een werkgroep vormen waarin ze het nieuwe concept, de inrichting, het opzetten van een vrijwilligersteam en een promotiecampagne verder uitwerken. Dat moet uiteindelijk leiden tot een nieuwe bestuursploeg en de heropstart van Den Biel.

Gepubliceerd op: 
donderdag, november 2, 2017

De gemeente wil Jeugdhuis Den Biel heropstarten en organiseert daarom op maandag 30 oktober een vergadering voor jongeren die daaraan willen meewerken.

Gepubliceerd op: 
zaterdag, oktober 28, 2017

Het gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas wil met een aantal oud-bestuursleden van Den Biel een reddingsplan opmaken voor het jeugdhuis. Dat sloot de deuren wegens een gebrek aan vrijwilligers. De strenge milieuvergunning en bijhorende geluidsnormen deed de jongeren één na één afhaken. Volgens gewezen voorzitter Matthias Van Zele moet een doorstart mogelijk zijn. "We mogen niet opgeven", klinkt het vastberaden.

Gepubliceerd op: 
dinsdag, september 12, 2017