Dit nieuwsbericht gaat over: 

De burgerbevraging is afgerond en de resultaten zijn bekend. Ik beantwoord enkele vragen en geef de belangrijkste en meest opmerkelijke zaken mee

Dit nieuwsbericht gaat over: 

Elke 6 jaar moet een lokaal bestuur een meerjarenplan opstellen. Hierin worden de plannen voor de komende jaren opgesteld, budgetten gekoppeld, indicatoren bepaald, ... Het is en blijft een vrij technisch gegeven. Toch is het de bedoeling om de burger te betrekken bij de opmaak van dit meerjarenplan.

Deze opinie gaat over: 

Om met de deur in huis te vallen, wijkinitiatieven zijn enorm waardevol voor onze gemeente en we moeten deze dus blijven ondersteunen. Er is ook nood aan buurtinitiatieven. We zien ze meer en meer tot stand komen.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

Het probleem met hondenpoep is tweeledig. Enerzijds zijn er baasjes die hondenpoep niet opruimen, anderzijds is er een gemis aan vuilbakjes voor hondenpoep aan vaak bezochte plaatsen.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

Het lokaal memorandum van de Vlaamse Jeugdraad is een lijst van wensen, bedenkingen en tips aan beleidsmakers. Het doel van de Vlaamse Jeugdraad is de lokale jeugdraden er toe aanzetten om zelf een memorandum te schrijven in de aanloop van de verkiezingen.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CD&V Sint-Gillis-Waas is officieel mijn kandidatuur bekendgemaakt. Zo zal ik op de lijst staan van CD&V Sint-Gillis-Waas als kandidaat gemeenteraadslid. Maar waarom juist

Deze opinie gaat over: 

Participatie is een woord dat tegenwoordig dikwijls valt. Dat maakt het daarom niet minder waardevol. Persoonlijk ben ik voor een participatieve aanpak waar mogelijk. Maar waarom juist?