Dit nieuwsbericht gaat over: 

“Tijdens de coronapandemie heb ik gemerkt dat skaten populairder werd dan ooit. Daarom heb ik een petitie opgestart met de vraag naar een uitbreiding van de skate-infrastructuur in de gemeente.” De petitie verzamelde niet minder dan 83 handtekeningen.

Stand van zaken: 
Beantwoord
Dit nieuwsbericht gaat over: 

Vanuit de Vlaamse overheid krijgen gemeentes extra geld uit het noodfonds voor cultuur, sport en jeugd. Voor Sint-Gillis-Waas komt dit neer op € 196 550,51.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

Op 12 augustus werd wereldwijd de internationale dag van de jeugd gevierd. Hiervoor ging ik op pad met Burgemeester Maaike De Rudden en voorzitster van JONGCD&V Katjana Van Hoecke

Dit nieuwsbericht gaat over: 

25 juli 2019, dag van de animator. Het is een feestdag en een dag van appreciatie voor de animatoren van speelplein Biezabijs die zich dagdagelijks inzetten voor de vele speelpleinkinderen.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

De jeugdraad vraagt een aanpassing aan het subsidiereglement van de jeugdverenigingen. Concreet willen ze een aanpassing in de subsidie voor duurzaam materiaal om het systeem transparanter te maken. Ook zal deze subsidie een groter aandeel krijgen in de subsidiepot.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

In een artikel van Het laatste nieuws van 30 januari 2019 was te lezen dat het jeugdhuis een huurzaal wordt voor de verenigingen. Graag geef ik hierbij een korte toelichting.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

Inwoners tussen 25 en 35 jaar, mochten de afgelopen dagen een brief in de bus verwachten met mijn standpunten. Hierin licht ik nog eens toe dat ik mij volop inzet voor jeugd, jonge gezinnen en verenigingen.

Dit nieuwsbericht gaat over: 

De kogel is door de kerk, deze avond (30/08/2018) werd de kieslijst door de leden van CD&V Sint-Gillis-Waas goedgekeurd. Bij deze werd ook mijn positie bepaald, waardoor ik je nu officieel kan zeggen dat ik de vierde plaats zal innemen

Deze opinie gaat over: 

Al geruime tijd mogen jeugdverenigingen zelf beslissen hoe ze hun subsidies verdelen. Wensen ze meer te spenderen aan infrastructuur, of hebben ze eerder nood aan ondersteuning bij activiteiten?

Pagina's